FASHION ADVIES & PERSONAL SHOPPING

Fashion-advies-voor-b2b


MARTINE:

Sterke, commerciële items en collecties voor jouw doelgroep, dat is het einddoel.

Focus op business to business en retail

Fashion advies voor de modebranche

Fashion by Martine adviseert bedrijven en ondernemers binnen de modebranche op het gebied van styling, collectioneren, inkoop en commerciële activiteiten.

Productstyling en commerciële collecties voor business to business

Opdrachten kunnen voor zowel een korte- als lange periode zijn. Dé oplossing als je geen vaste mensen in dienst wilt nemen, maar wel behoefte hebt aan expertise, modekennis en een frisse wind.  Samen bepalen we de werkzaamheden en komen tot een goed plan. 

De focus ligt op dit moment vooral op business to business bedrijven. Bedrijven met een eigen product, een eigen merk. Door mijn verleden als inkoopster en veel klantencontact, begrijp ik de wensen van de eindconsument goed. Belangrijk hierbij is het oppikken van trends en de juiste vertaling hiervan toepassen, die aansluit bij de desbetreffende klant.  Productstyling in samenwerking met Fashion By Martine betekent kracht en kennis bundelen met als einddoel sterke, commerciële items en collecties voor jouw doelgroep. Specialisme ligt bij damesmode en de kinderbranche.

Productstyling en inkoopadvies voor retail

Daarnaast is Fashion By Martine ook gericht op retail. Ga jij een eigen winkel starten en zou je best tijdelijke hulp daarbij kunnen gebruiken, dan kan ik je helpen. Mijn ervaring van 20 jaar detailhandel pas ik toe. Loop je wat vast met je huidige winkelconcept dan is Fashion By Martine een sparringpartner voor nieuwe ideeën, een andere kijk op de zaak en inkoopadviezen. 

STYLING ADVIES OP MAAT

PERSONAL SHOPPING

Personal shopping voor ondernemers en bedrijven

Fashion By Martine verzorgt personal shopping voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan de horeca of bijvoorbeeld receptionistes. Het is belangrijk dat een bedrijf naar buiten toe een duidelijk, gezamenlijk beeld uitstraalt dat past bij de onderneming. De eerste indruk is zo belangrijk naar je klanten toe. Verzorgd, van deze tijd en een perfecte aansluiting met de omgeving. Het totaal plaatje moet kloppen.

Verschillende meningen over de juiste kleding binnen een team maken het niet altijd gemakkelijk. Fashion By Martine is onafhankelijk, professioneel en neemt deze zorg uit handen van de ondernemer. In een gesprek luister ik naar de wensen van het bedrijf, bespreken we het te besteden budget, geef alvast wat eigen ideeën aan en komen zo richting een gezamenlijk styling plan. Vervolgens shop ik meerdere mogelijkheden, zorg voor een doorpas en uiteindelijk bepalen we samen het eindresultaat. Fashion By Martine organiseert de juiste artikelen, maten en aantallen en zorgt dat de niet gewenste items weer retour gaan. Snel, relaxed en met goed resultaat  je team weer in het nieuw!

Personal shopping voor consumenten

Heb jij daar wel eens aan gedacht? Winkelen is leuk, maar soms ook best moeilijk. Waar moet je beginnen en wat past er eigenlijk het best bij je? Alle trends direct maar opvolgen is niet altijd de juiste optie. Kijken naar wie je bent, naar je leeftijd, naar je figuur en naar wat je wilt uitstralen. En soms ook weer “out of the box” denken, omdat je wel eens wat anders wilt. Ja….best ingewikkeld dus nieuwe kleding aanschaffen en dan vóóral ook zonder miskopen!

PERSONAL SHOPPING VOOR ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN
personal-shopping-Martine-Nijmeijers


MARTINE:

Geen keuzestress meer, voorkom miskopen en creëer rust in je hoofd.

 

Zelf ben ik een enorme fashion fan die echt geniet van alles wat met mode te maken heeft. Met vele jaren ervaring in de mode, in winkels, als inkoopster en ook door mijn persoonlijke liefde voor dit product, is er een hele grote kennis opgebouwd. Kennis wat betreft trends, styling, pasvormen, kwaliteiten, de leukste merken én het winkelaanbod… ook online! Ik help je met de juiste aankopen, die je zelfvertrouwen een boost geven en waardoor je meer plezier zult hebben van je garderobe in de toekomst. Dit kan van low budget tot aan high-­end fashion én heel belangrijk…..in een relaxte sfeer, want kleding kopen moet vooral leuk zijn!

Wat kan Fashiøn by Martine voor je doen?

GARDEROBE STYLING
Je kledingkast bekijken en doorlopen. Combinatie mogelijkheden bespreken en bepalen wat er misschien nu maar eens echt uit moet en wat er juist aangeschaft zou kunnen worden. Want met nieuwe aankopen, geef je je eigen collectie een update. Zo ontstaat er uiteindelijk een shopping list. Een goede garderobe bestaat uit classic basics aangevuld met fashion items. Een overzichtelijke kast zorgt ervoor dat je geen keuze stress meer hebt, voorkomt miskopen en creëert rust in je hoofd.

PERSONAL SHOPPING

Na een kennismakingsgesprek, maak ik een persoonlijk moodboard met alle trends daarin verwerkt toegepast op de klant. Op deze manier ontstaat er eigenlijk een shopping list. Vervolgens gaan we samen op pad voor een inspirerende dag met als doel goede aankopen doen. Een hele garderobe samenstellen of dat ene juiste jurkje! Heb je hier zelf geen tijd voor of helemaal geen zin in, dan neem ik alles over en organiseer een passessie bij je thuis. Het retour brengen en /of ruilen van artikelen regel ik. Online fashion advies is daarnaast een steeds groter onderdeel geworden van Fashion by Martine. Je ontvangt dan 3 complete sets in een mooi en duidelijk overzicht met alle bijhorende linkjes van de juiste websites, waardoor je heel snel en gemakkelijk je aankopen kunt doen. Je bepaalt zelf wanneer en wat je precies aanschaft!

Een personal shopper inzetten, betekent een investering in jezelf, op de korte én lange termijn. Ben je geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact op en ik bespreek de mogelijkheden met jou. Lijkt het je wat? Dan nemen we samen het tarief door en het bijpassende plan voor jou. Want kleding kopen is maatwerk! Het budget wat je daadwerkelijk aan kleding wilt besteden, bepaal je natuurlijk zelf.

BEDRIJFSKLEDING

Bedrijfskleding en fashion gaan samen.

Fashion By Martine verzorgt ook kleding voor de zakelijke markt. Denk hierbij bijvoorbeeld o.a. aan horeca, evenementen, gastvrouwen en receptionistes. Het is belangrijk dat een bedrijf naar buiten toe een duidelijk, gezamenlijk beeld uitstraalt dat past bij de onderneming. Het is tenslotte je visitekaartje en die eerste indruk moet goed zijn bij je klanten. Fashion by Martine past naast een goede basis in werkkleding, graag ook modieuse elementen toe. Want bedrijfskleding hoeft zeker niet saai te zijn. Laat je team stralen in goede en smaakvolle bedrijfskleding. Dat werkt lekker!

Werkwijze

Verschillende meningen over de juiste kleding binnen een team maken het niet altijd gemakkelijk. Daarnaast kost het ook gewoon veel tijd om nieuwe bedrijfskleding te organiseren. Fashion By Martine is onafhankelijk, professioneel en neemt deze zorg uit handen van de ondernemer. In een gesprek luister ik naar de wensen van het bedrijf, geef ik eigen ideeën aan, bespreken we het te besteden budget en komen zo richting een gezamenlijk styling plan. Vervolgens organiseer ik alle kledingmonsters, zorg voor een doorpas en uiteindelijk bepalen we samen het eindresultaat. Fashion By Martine regelt dus de gewenste kleding, bijpassende styling en natuurlijk ook de eventuele bedrukking en borduring. Snel, relaxed en met goed resultaat je team weer in het nieuw!

Bedrijfskleding gestyled en georganiseerd door Fashion by Martine:

PERSONAL SHOPPING

Heb jij daar wel eens aan gedacht? Winkelen is leuk, maar soms ook best moeilijk. Waar moet je beginnen en wat past er eigenlijk het best bij je? Alle trends direct maar opvolgen is niet altijd de juiste optie. Kijken naar wie je bent, naar je leeftijd, naar je figuur en naar wat je wilt uitstralen. En soms ook weer “out of the box” denken, omdat je wel eens wat anders wilt.
Ja….best ingewikkeld dus nieuwe kleding aanschaffen en dan vóóral ook zonder miskopen!

Zelf ben ik een enorme fashion fan die echt geniet van alles wat met mode te maken heeft. Met vele jaren ervaring in de mode, in winkels, als inkoopster en ook door mijn persoonlijke liefde voor dit product, is er een hele grote kennis opgebouwd. Kennis wat betreft trends, styling, pasvormen, kwaliteiten, de leukste merken én het winkelaanbod… ook online! Ik help je met de juiste aankopen, die je zelfvertrouwen een boost geven en waardoor je meer plezier zult hebben van je garderobe in de toekomst. Dit kan van low budget tot aan high-end fashion én heel belangrijk…in een relaxte sfeer, want kleding kopen moet vooral leuk zijn!

FASHION ADVIES VOOR DE MODEBRANCHE


MARTINE:

WAT KAN FASHIØN BY MARTINE VOOR JE DOEN?

 

personal-shopping

Garderobe styling

Je kledingkast bekijken en doorlopen. Combinatie mogelijkheden bekijken, do’s and don’ts bespreken en bepalen wat er misschien nu maar eens echt uit moet en wat er juist aangeschaft zou kunnen worden. Want met nieuwe aankopen, geef je je eigen collectie een update. Zo ontstaat er uiteindelijk een shopping list. Een goede garderobe bestaat uit classic basics aangevuld met fashion items. Een overzichtelijke kast zorgt ervoor dat je geen keuze stress meer hebt, voorkomt miskopen en creëert rust in je hoofd. Elke dag een goede look!

Personal shopping

Na een kennismakingsgesprek, maak ik een persoonlijk moodboard met alle trends daarin verwerkt toegepast op de klant. Op deze manier ontstaat er eigenlijk een shopping list. Vervolgens gaan we samen op pad voor een inspirerende dag met als doel goede aankopen doen. Een hele garderobe samenstellen of dat ene juiste jurkje! Heb je hier zelf geen tijd voor of helemaal geen zin in, dan neem ik alles over en organiseer een passessie bij je thuis. Het retour brengen en /of ruilen van artikelen regel ik. Online fashion advies is daarnaast een steeds groter onderdeel geworden van Fashion by Martine. Je ontvangt dan meerdere complete sets in een mooi en duidelijk overzicht met alle bijhorende linkjes van de juiste websites, waardoor je heel snel en gemakkelijk je aankopen kunt doen. Je bepaalt zelf
wanneer en wat je precies aanschaft!

Styling Fotoshoot

Heb je binnenkort een fotoshoot gepland staan voor nieuw beeldmateriaal voor je insta account? Of gaat je hele website op de kop en heb je daarbij nieuwe foto’s nodig? Super leuk natuurlijk, maar ook best wel spannend. Want wat moet ik dan aan bijvoorbeeld? Hoe fijn is het dan om je kledingkeuze en styling uit te besteden aan een professional. Geen kledingstress voor jou en kun je helemaal de focus leggen op de camera.
Fashion by Martine organiseert de juiste complete looks voor jouw mooiste foto’s.
Een personal shopper inzetten, betekent een investering in jezelf, op de korte én lange termijn.
Ben je geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact op en ik bespreek de mogelijkheden met jou. Lijkt het je wat? Dan nemen we samen het tarief door en het bijpassende plan voor jou. Want kleding kopen is maatwerk! Het budget wat je daadwerkelijk aan kleding wilt besteden, bepaal je natuurlijk zelf.

AANGENAAM!

MAAK KENNIS MET MARTINE NIJMEIJERS

FASHION-ADVIES-&-PERSONAL-SHOPPING

Fashion, voor mij de allerleukste branche die er bestaat! De basis van mijn loopbaan in dit leuke vak is al gelegd tijdens de TMO Fashion Business School.

Creatief en commercieel

Met een natuurlijke liefde voor mode en styling heb ik gekozen als studente voor deze opleiding; de combinatie van creativiteit met vooral een commerciële inslag bleek zeer goed te passen bij mij. Iets wat ik nog steeds dagelijks toepas.

Twintig jaar lang ben ik met heel veel plezier werkzaam geweest voor een middelgrote retail onderneming, met damesmode winkels in verschillende segmenten. Als inkoopster van deze winkels heb ik daardoor veel ervaring opgedaan gericht op diverse doelgroepen. Leren denken voor anderen is mij eigen geworden. Door de grootte van het bedrijf ben ik sterk betrokken geweest bij alle onderdelen binnen de organisatie; management, inrichting winkels, opstarten nieuwe filialen, marketing, modeshows, personeel en dus het inkoopgedeelte.

FASHION & PRODUCT STYLINGADVISEUR

In 2018 heb ik gekozen voor zelfstandigheid. Een eigen fashion & styling adviesbureau, waarin ik al deze knowhow kan toepassen. Fashion By Martine dus! Door het schrijven van modeblogs, is hier ook een gedeelte communicatie bijgekomen. Een zeer breed en uiteenlopend pakket dus, maar wel met die ene bindende factor…..fashion. Zo zit ik bij retailers en modeondernemers voor bijvoorbeeld collectie ideeën, styling, kleuradviezen, maar ook voor inkoopkennis. Om vervolgens weer een personal shopping opdracht uit te voeren voor een horecabedrijf. Heel divers dus. Continu schakelen en afwisseling maakt het uitdagend, houdt mij scherp en creatief.

Een eigen bedrijf is een hele goede keuze geweest, hier ben ik op mijn plek!

Latest fashion updates

BLOG

SAMENWERKEN?

CONTACT

Heb je vragen of wil je graag samenwerken? Mail me, ik hoor graag van je!

Martine Nijmeijers

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu